Loading...

BDF Wissellaadbak

Flexibel, mobiel en altijd beschikbaar

U zoekt flexibele en altijd beschikbare opslag- en transportcapaciteit? Onze wissellaadbakken zijn dan een perfecte oplossing. Ze zijn inzetbaar op elke gewenste locatie en tijdstip.

Mert Logistics is als transportbedrijf speciaal ook ingericht op de logistieke planning van wissellaadbakken in Gent, Antwerpen, Brussel en heel België. We zorgen ervoor dat we de afspraken die we met u maken, als vanzelfsprekend nakomen. En we denken met u mee, tot en met het ontwikkelen van een dedicated transport plan, exclusief voor u als klant.

Hoe werkt het?
U vraagt een wissellaadbak aan voor op een gewenste plaats en tijstip. Onze chauffeur brengt de wissellaadbak naar u toe en lost deze op op de gewenste locatie. U kunt dan op eigen tempo laden of lossen. Zodra alles klaar is komt de chauffeur de wissellaadbak weer afhalen. Deze manier van werken is zeer efficiënt, en omdat de chauffeur niet ter plaatse moet blijven is de huurprijs veel goedkoper.

Wij vertellen u graag meer over onze aanpak in de wissel-laadbakkenlogistiek. Contacteer ons via info@mert-logistics.be of 09 391 55 34.

Mert